Qui som i quina és la nostra tasca

Brigada PDA és una entitat vegana sense ànim  de lucre inscrita al Registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya des de 2014

 

El nostre objectiu és la Protecció i  la Defensa dels animals intentant retrobar l'equilibri de convivència entre animals homans i animals no humans.

Centrem gran part de la nostra atenció en campanyes   de difusió i informació de Lleis, protocols d’actuació, adopcions responsables, veganisme..

 

Assessorem, orientem i conscienciem per al respecte i la convivència.

Perseguim y recolzem propostes de llei que emparin els drets dels animals, treballant de manera activa i en col·laboració amb altres organitzacions que persegueixen la mateixa finalitat.

 

Brigada PDA està adherida a CIPAC, Comissió Interlocutora de Protectores d'Animals a Catalunya, amb l'objectiu de sumar els esforços de les entitats de protecció dels animals i ser un interlocutor organitzat davant de les administracions que tenen competència directa sobre la gestió de la protecció animal.

 

El projecte neix amb l’esforç solidari dels socis, de tot el voluntariat i amics de Brigada PDA que aposten per un món millor. 

Gràcies aquest esforç  els nostres projectes creixen i milloren cada dia. Vols acompanyar-nos? Descobreix totes les maneres d’ajudar-nos!

 

T’hi esperem!

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now